Psycholoog Noord-Oost

Praktijk van Monique Reitsema
bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Inez:

"Bij Monique wordt een proces opgang gezet waarin je werkelijk opzoek gaat waar jij met jouw kwaliteiten weer energie krijgt en blij wordt in je werk. Met motiverende gesprekken, empathie en deskundigheid, gezonde dosis realisme, humor heb ik bij Monique geleerd wat werken voor mij betekend."

Willemien:

"De kracht van Monique als coach is tevens de kracht van haar als mens: Open, eerlijk en vriendelijk. Monique is iemand waarbij je je direct op je gemak voelt. Iemand met passie en zeker ook talent voor haar vak!"

Edwin:

"Vlotte lekker benaderbare dame. Die mij in 45+ traject-loopbaanbegeleiding. Mij geholpen heeft de volgende stap in mijn carrière te maken. Met Monique aan de keukentafel te zitten is geen straf."

Jan:

"Monique heeft mij begeleid in het proces van oriëntatie naar het definitief inslaan van een nieuwe richting in mijn loopbaan. Tijdens de oriëntatiefase heb ik op een praktische manier een scherper beeld van mijzelf gekregen. De trechterende werkwijze na de oriëntatie heeft het maken van een definitieve keuze voor mij zeer vergemakkelijkt. Monique hanteerde een mooie balans van professionaliteit en toegankelijkheid tijdens dit traject. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn weloverwogen keuze (deeltijd studie), en durf daarom gerust te stellen dat het contact met Monique zijn vruchten heeft afgeworpen."

Erik:

"Monique is een warme, mensgerichte vrouw. Zij weet een verbinding tot stand te brengen, die leidt tot geborgenheid. Van daaruit is zij in staat bijzondere en diepgaande gesprekken te laten ontstaan, soms ook zonder woorden. Gevoel, passie, respect en warmte zijn begrippen die haar in het bijzonder typeren. Monique, je bent een heel bijzonder mens!"

René:

"Ik ken Monique als een ervaren en mensgerichte coach, Ik heb met haar samengewerkt bij het mobiliteitscentrum van ING. Haar empathische vermogen is hoog en ze boekt prima resultaten met haar kandidaten."

Annelies:

"In mijn werk als hulpverlener heb ik veel met haar samengewerkt i.v.m. coachingstrajecten van cliënten van mij. Ook heb ik zelf een coachingstraject bij haar gevolgd door mijn positieve ervaring vanuit mijn werk. Ik kan haar als coach dan ook zeker aanbevelen! Door haar open, warme en sprankelende persoonlijkheid kan ze op een hele ongedwongen wijze de kern raken. Ze is heel deskundig en weet je zo te inspireren. Monique is iemand die je echt op weg kan helpen. Daarnaast is ze ook gewoon een heel fijn mens!"

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Reitsema in Noord-Oost Friesland, Leeuwarden en Drachten

Monique Reitsema

  • Geregistreerd therapeute
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Heb je nog vragen?

Neem hierover dan gerust contact met mij op. Je bent van harte welkom.

Afspraak inplannen?

Kies simpelweg de gewenste locatie, dag en tijd in mijn online agenda.

Ervaringen van anderen