Psycholoog Noord-Oost

Praktijk van Monique Reitsema
bg

Over Monique Reitsema - Even voorstellen

psycholoog Noord-Oost Friesland Monique Reitsema

Ik ben Monique, op en top Friezin; woon in Burdaard en hou van het leven en de mensen om mij heen! In mijn (werk)leven ben ik altijd gericht geweest op mensen. Voordat ik mijn werk als therapeute mijn passie vond, heb ik gewerkt in verschillende sectoren: horeca, zorg en zakelijke dienstverlening.

Het leven is voor mij een grote leerreis. Ook ik ben deze reis met vallen en opstaan begonnen en iedere dag leer ik weer. De hobbels op mijn pad waren heftig, verlies van dierbaren, verlies van baan, scheiding; in die dagen kon ik het niet alleen. Ik kwam “mezelf nogal tegen”. Ik heb hulp gehad van therapeuten en psychologen om meer inzicht in mezelf te krijgen en kwam steeds dichter bij mezelf en hoe ik mijn leven wil inrichten.

Inmiddels bevind ik me in rustig vaarwater en bied ik dergelijke hulp graag aan anderen. Mijn praktijknaam MoRe You staat letterlijk voor “meer jou”. Meer uit jezelf halen en dichter bij jezelf komen. Mijn grote passie is mensen helpen in hun zoektocht naar hunzelf. Samen de reis te maken en blokkades overwinnen. Weer de levenslust en plezier ervaren! Iedere dag genieten van de mooie en soms kleine dingen. Veiligheid en vertrouwen zijn de basis van waaruit ik werk. Alles mag gezegd worden; schaamte is niet nodig.

Ik werk vanuit wederzijds respect, openheid naar elkaar en transparantie. Waarden als deze worden ondersteund door de beroepsverenigingen waar ik me bij aan heb gesloten. Ik sta open voor mensen van verschillende afkomst, cultuur en geaardheid. Ik blijf mezelf ontwikkelen en specialiseren binnen mijn vakgebied zodat ik steeds beter aan kan sluiten bij de verschillende hulpvragen. Ik werk vanuit verschillende locaties; in Drachten, Leeuwarden en Burdaard, maar ook een wandeling in een natuurgebied behoort tot een van de mogelijkheden. Belangrijk is dat jij je prettig voelt!

In mijn vrije tijd ben ik graag op reis; liefst naar verre landen met nieuwe culturen en avontuur. Ik hou van het bourgondische leven en geniet van mensen om mij heen. Regelmatig organiseer ik leer- en creatieve reizen naar (verre) oorden om elkaar te leren kennen en samen een leuke tijd te hebben!

Wees welkom

Als je graag samen met mij aan de slag gaat, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben doorgaans in staat om op korte termijn een eerste afspraak in te plannen.

- Monique

Heb je nog vragen?

Neem hierover dan gerust contact met mij op. Je bent van harte welkom.

Afspraak inplannen?

Kies simpelweg de gewenste locatie, dag en tijd in mijn online agenda.

Ervaringen van anderen