Psycholoog Noord-Oost

Praktijk van Monique Reitsema
bg

Tarief en vergoedingen

De tarieven voor individuele- en relatietherapie bij Psycholoog Noord-Oost voor 2021 vind je hieronder. Je hebt geen verwijsbrief nodig van een huisarts of specialist. Je kunt zelf een afspraak maken. Momenteel is er geen sprake van een wachtlijst; je kunt op korte termijn terecht.

Tarief

  • Individueel consult: € 85,00 (60 minuten)
  • Consult relatietherapie: € 125,00 (60 minuten - tarief voor twee personen)

Vergoeding

Vanuit de aanvullende zorgverzekering is (deels) een vergoeding mogelijk onder de noemer alternatieve zorg. Afhankelijk van jouw zorgverzekering wordt de behandeling geheel, deels of niet vergoed. Op NFG - Overzicht Vergoedingen vind je een actueel overzicht van vergoedingsmogelijkheden. Daarnaast kunt u informeren bij uw werkgever; uw uitkeringsinstantie of uw gemeente (in geval van WMO of PGB) in hoeverre vergoeding mogelijk is.

Consulten worden dus echter niet vanuit de basisverzekering vergoed. Dit heeft echter als voordeel dat het eigen risico niet eerst wordt aangesproken.

Wijze van betaling

Betaling kan per bankoverschrijving. Je ontvangt na ieder gesprek een factuur. Wanneer je deze factuur indient bij je zorgverzekering ontvang je mogelijk een deel van de gemaakte kosten terug.

Duur van een traject

Ieder traject is persoonlijk en er zijn geen standaard aantal sessies vooraf te bepalen. Dit is geheel afhankelijk van je vraag/probleem en hoe je er zelf aan kunt werken. Ook het verwerken van de sessie kan weleens tijd kosten. Samen bespreken we wat passend is voor jou. Je kunt ieder moment stoppen wanneer je dat wilt.

Afspraak annuleren

Het kan voorkomen dat je een afspraak moet afzeggen omdat er iets tussendoor is gekomen. Graag dit 48 uur vooraf te doen, anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Psycholoog Reitsema in Noord-Oost Friesland, Leeuwarden en Drachten

Monique Reitsema

  • Geregistreerd therapeute
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen